Home / Forums / DynamiX Support / Post Slider will not advance … PLEASE HELP!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts

  • ejgotro
    Participant

    Fellow Dynamix Users:

     

    I have disabled all my plugins.  If you look at http://www.embracenewlife.com/mind/ you will see at the bottom … a DEAD post slider. I have tried with and without my sidebar (I know there are errors with those images, testing) … still D E A D!

     

    Any ideas would be much appreciated.  If I can’t get it to work Andy … can I get my money back for the theme?

     

    -Elizabeth in Texas via http://www.ThemeForest.com


    ejgotro
    Participant

    Here’s the page code …

     

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Elizabeth, as mentioned in your other post, send me your login details and I’ll take a look for you. It’s not directly the Theme as this works as standard.


    ejgotro
    Participant

    Andy I pm’d my login information 4 days ago.  Any ideas?

     

    Andy
    Andy
    Keymaster

    I haven’t received it, can you click my avatar and click on the “Private Message” link and send me your login details, thanks.

     

    It’s a strange one though, I can’t of what it may be – there are no issues with the group slider.

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Are you using a cache plugin? I’m convinced it’s plugin – can you try deactivating all plugins again and clearing your browser cache.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.