Home / Forums / DynamiX Support / Problem might be between the chair and the keyboard here but…

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts

  • Debbie Mitchell
    Participant

    I upgraded Dynamix last week and the slide shows stopped working. I have read the troubleshooting documentation and checked the directories, corrected links and changed permissions on the cache.
    I went through and tried taking the child theme settings down to bare bones disabling things like cufon fonts and still nothing.

    Switched to the primary theme – no joy … switched back – no joy.

    Yesterday I could not for the life of me get logged back in here and went home last night very sad – because I LOVE THIS THEME and have 2 sites (2 licenses) in development.
    Today I came in and amazing – slide shows were working! So I turned on Cufon…. it broke – or appeared to.

    In IE I get these errors:

    SCRIPT5009: ‘Cufon’ is undefined
    http://www.digdif.com, line 88 character 2
    SCRIPT5009: ‘jQuery’ is undefined
    jquery.ui.core.min.js, line 5 character 2
    SCRIPT5009: ‘jQuery’ is undefined
    jquery.ui.widget.min.js, line 5 character 2
    SCRIPT5009: ‘jQuery’ is undefined
    jquery.ui.tabs.min.js, line 5 character 2
    SCRIPT5009: ‘jQuery’ is undefined
    jquery.effects.core.min.js, line 5 character 17
    SCRIPT5009: ‘jQuery’ is undefined
    jquery.ui.accordion.min.js, line 5 character 2
    SCRIPT438: Object doesn’t support property or method ‘tabs’
    dynamix.min.js, line 2 character 67934

     

    : (


    Debbie Mitchell
    Participant

    FYI _ You will NOT see the site at that link – I have it on 207.151.82.213 and am working by setting that in local hosts

     

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Debbie,

     

    The issue is a setting in 2.8.9 which does not work well in 2.9. However you can overcome this by going to

     

    http://www.digdif.com/wp-admin/options.php

     

    search for priority_loading and clear the value so it’s blank and hit save.


    Debbie Mitchell
    Participant

    ahhhhhhhh…. OMG thank you!!!!!!!!!!!

    ONE MORE QUESTION!

    All of the pages are showing the home page gallery – and not the gallery defined on the page?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.