Home / Forums / You Theme Support / Problem portfolio page

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts

  • Communityme
    Participant

    Hello,

    I’m having problems with portfolio page.

    If I try to add two videos in the same portfolio item, I receive a white page. Also, if I put two taxonomies to filter the portfolio items I receive a white again.

    Could you help me to fix this?

    Thank you

    Hi @communityme

    Can you send over your site’s URL and login credentials so we can check on this further?

    Also, what is the current PHP memory allocation set on your site? It could be set low causing the white screen on the pages.

    Re


    Communityme
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi,

    Can you please try to increase it to 128MB first then check if the issue will still persists?

    Regards,


    Communityme
    Participant

    I’ve contacted with the server’s support. I’ll send you the answer soon.


    Communityme
    Participant

    Hello again,

    The server’s support tell me that my memory limit is 2048MB (I have a VPS), so the problem isn’t that.

    2048MB I think is the whole server memory, not PHP memory but to check, can you please send over your site’s FTP login credentials so we can personally test this?

    Also, have you tried to disable all your plugins, leaving Visual Composer to check if any of them is also causing the whitescreen?

    Regards,


    Communityme
    Participant

    Fixed! I download the new version of theme and it works 🙂

    Thank you for your support.

    Glad to know that.

    Don’t hesitate to contact us if you encounter any issues.

    Regards,

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.