Home / Forums / ePix Support / problem with blog second page

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts

  • Melih Gencturk
    Participant

    I have a problem with blog pages. I can’t go to second page.


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    I have just tested this on my development site and it seems to work fine. Please can you provide your login details and URL of your blog so I can take a further look into this for you? Please set your reply to private also.

    Kind regards,
    Tom


    Melih Gencturk
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    Unfortunately your login details did not work but it looks like you don’t have your Permalinks set correctly.

    Go to Settings > Permalinks > Select Post Name.

    Hope this helps.

    Kind regards,
    Tom


    Melih Gencturk
    Participant

    yes you are right. It is working now. Thank you. But I have an other problem too.

    I changed my theme (WhiteEmerald) but my blog theme is old theme. I don’t understand what is the problem.


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    Have you seperatly set your blog page to be a different skin? If you edit your blog page > Scroll under the content > Skin tab > Set it to default. It should then take from your default skin you have set.

    When in the live skin customizer, be sure that you have set your default skin to the skin you want to appear sitewide.

    Hope this helps.

    Kind regards,
    Tom

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.