Home / Forums / ePix Support / problem with gallery

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts

  • Bartosz
    Participant

    Hello.
    I have problem with gallery. If I add two galleries on one page then they work strangely. In the gallery settings, I set two different sources and yet when they are uploading photos, they move in both galleries. You can see this at this link. http://www.projektceramika.pl/dzialania-tworcze/


    Bartosz
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @elvoro

    I sent a reply to the other ticket your raised. Once I have the correct login, I will check on this further.

    Regards,


    Bartosz
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @elvoro

    Can you please first update your Visual Composer version? You are using an outdated version and we wan to make sure that is not what’s causing the issue.

    You can download the plugin here:
    http://acoda.com/tmp/js_composer.zip

    Regards,


    Bartosz
    Participant

    hello i record video with my problems (with new version Visual Composer) – link to video:

    https://youtu.be/fywKybf-_LI

    Hi @elvoro

    This should be sorted out now.

    Both galleries were using the same Gallery ID, thus any action on one affects the other. I changed the Gallery ID o the 2nd Stage Slider and they now work independent from each other.

    Please check and confirm from your end.

    Regards,

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.