Home / Forums / DynamiX Support / Problem with image captions, messed up format

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts

  • Pedro
    Participant

    Dear Dev. Team,

     

    When adding an image to a blog entry and adding a caption within the multimedia library I cannot seem to be able to wrap the text around the image moreover the caption does not appear inside a box but as normal text.

     

    This is a problem as many of the old posts have captions already.

     

    In addition, when I visualize the entry inside the editor, everything looks fine but as soon as I preview the post or publish it, the formatting problems appear. Any help?

     

    This is how it looks in the editor

    This is how it looks in the editor

     

    This is how it looks in the preview and published page

     

    wrong display

     

    Thanks in advance

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Pedro,
    What version of DynamiX are you using?


    Pedro
    Participant

    Andy,

     

    Sorry for missing that obvious piece of information

     

    the Dynamix version is 2.9.1

    WP verion 3.4.2

     

    Thanks

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

     

    I’m not sure what has happened there but try adding the following to DynamiX/style.css

     

    #content .alignright {
    float:right;margin:0 0 10px 10px;
    }

     

    #content .alignleft {
    float:left;margin:0 10px 10px 0;
    }


    Pedro
    Participant

    Thanks Andy

     

    After adding these lines, this is what I get:

     

     


    Pedro
    Participant

    Thank you very much Andy, I think is works well enough now.

     

     

    Andy
    Andy
    Keymaster

    No problem, I’m glad it sorted 🙂

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.