Home / Forums / You Theme Support / Problem with loading the font

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts

  • charliehulst
    Participant

    Hello,

    First of all, thank you for the amazing theme. Everything works fine except one thing. The font.

    I’m using a Macbook Pro running on the latest software in combination with Chrome. I clear my cache a lot.
    Eversince I use the theme I’m having trouble with the fonts. Normally you can change the font in the style.css or in the customization tab in WordPress. Except, in this theme I changed the font regularly, but I’m keep having the problem that only the stock font is showing on my webpage, alltough if I ‘inspect element’ on the body, h1, h2 etc. I keep seeing the font I told it to do. In the screenshots I inserted you can see the problem.

    Please help me…

    http://nl.tinypic.com/r/aa7tw7/9
    http://nl.tinypic.com/r/2nb82sp/9
    http://nl.tinypic.com/r/sc3pq9/9


    charliehulst
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @charliehulst

    Can you send over your site’s URL and login credentials so we can test and check this from our end?

    Regards,


    charliehulst
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @charliehulst

    The fonts are loading correctly from our, using Chrome and Firefox on Windows as I do not have a Macbook.

    Have you tried to test the site in another computer/Mac to check? Also, are you using a plugin to load this font or did you manually integrate it?

    If you use the default font of the theme, does the issue persists from your end?

    Thanks!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.