Home / Forums / DynamiX Support / Problem with Title when using Helvetica

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts

  • Lauren Mason
    Participant

    Hello,

    I just purchased the theme today for my English class to house their group project.  I have found it exceptionally easy to setup.  

    However, I am having one problem:  When I disable cufon font for the headers, my blog and page titles are cut off at the top:  

    http://www.drmasonsclasses.com/blackwomenwriters/archives/37

    I would prefer to use the Helvetica font style.  Is there a fix to this?

    Thank you,

    LM

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Lauren,

    What browser are you using as for me they are not cut off?


    Lauren Mason
    Participant

    Hello Andy,

    Thank you for responding so fast:)  Once I added images, the title was fine.  It is the posts without images that cut the title off at the top.  I left the following post:  http://www.drmasonsclasses.com/blackwomenwriters/archives/58 without an image to show you.  The title of the post is "Testing Blog 2."  You will notice that the very top of the title is cut off.  I tried it in Safari and Firefox–the same in both browsers.  

    I would prefer to not use a featured image in every post just to keep the title from getting cut off. 

    Thank you for your help.

    Lauren


    Lauren Mason
    Participant

    Hello, 

    I am posting this again to request support for a problem I am having with titles cutting off on my blog.  You will notice that all titles on posts without images are cutting off at the top:  http://www.drmasonsclasses.com/blackwomenwriters/blog

    I am not sure how to fix this.  Any help you could offer would be appreciated. 

    Thank you,


    Lauren Mason
    Participant

    I found a temporary solution:  I changed the post title header from <h1> to <h2> .

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.