Home / Forums / DynamiX Support / Problems after update 5.1

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts

  • Christian
    Participant

    Dear support,

    Non of the images either texts of my post are being displayed after the update.

    Can you please tell me how to solve that?

    Regards,
    Christian.


    Christian
    Participant
    This reply has been marked as private.
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Christian,

    I think it must have been a cache issue, I’ve just updated and it looks all good to me?


    Christian
    Participant
    This reply has been marked as private.
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Christian,

    It looks like it maybe cached on mine, but I can’t clear it. Try it now as I believe the issue you’re experiencing is just with the Grid Gallery and I’ve just added a fix.

    • This reply was modified 1 year, 11 months ago by Andy Andy.

    Christian
    Participant

    Dear Andy,

    Can you please tell me how to add that fix to my other languages version?

    As I’m having exactly the same issue with the Grid Gallery on servicebip.es / .eu and .se

    Please, advice.

    Regards,
    Christian.


    Christian
    Participant

    I’m not able to do any update without having this Gird Gallery issue.

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Christian,

    Please use this version here: http://acoda.com/forums/topic/dynamix-5-1-1-beta/ – it’s the latest 5.1.1 BETA version and resolves the issue too.


    Christian
    Participant

    Hi Andy,

    I have installed the new version but now the page load in a really strange way.

    The pictures load slowly one by one, check it out here: http://servicebip.se/produkter/

    Please, advice.

    Regards,
    Christian.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.