Home / Forums / ePix Support / Problems: progress bar and carousel slider

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Author
    Posts

  • PCTaster
    Participant

    Hello,

    Does not show me the progress bar nor carousel slider.

    Regards,
    Thank you.


    PCTaster
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @pctaster

    I checked your WP Dashboard and seems like you are still using an outdated versions of the theme (version 2.2) and Visual Composer (version 4.9.2). These older versions are not compatible with WP 4.5.

    To get this fix, kindly update your theme to version 2.3. Once updated, install the latest Visual Composer version 4.11.2 that came along with the theme.

    Regards,


    PCTaster
    Participant

    Hello,

    Updated and same problem;
    Theme ePix: 2.3
    Visual Composer: 4.11.2
    WP: 4.5.3

    Can you try again?

    Regards,


    PCTaster
    Participant

    Hello,

    After updating, the homepage on mobile devices is not well displayed. The background video is not displayed.

    Please I need a solution, I have gotten worse

    Regards,

    Can you please give us permission to disable all your plugins to check if any of them is causing the issue? We have checked and the images are actually there, but it looks like the height are not defined, that is why they do not appear on the page.

    Let’s try disabling the plugins first to check if that will fix the issue.

    Thanks!


    PCTaster
    Participant

    Yes, you proceed


    PCTaster
    Participant

    Are there any news?

    Hi,

    We sincerely apologize for the delayed reply.

    This should now be fixed and the slider should be working now.

    Please check and confirm from your end.

    Thanks!


    PCTaster
    Participant

    Hello,

    The carousel slider it works, What happened?
    The progress bar does not work

    Regards

    I have actually forgot what I did to fix the issue and I can’t check because the credentials you sent to do not work anymore.

    For the progress bar, can you please send us a screenshot of the issue as I can’t picture out where it is.

    Thanks!


    PCTaster
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi,

    As I checked, the change done on the gallery was set the Ratio from 16;9 to 1:1

    For the video background, these are not mean to work on small screens. You will need to specify a background image to replace the video on smaller screens.

    Thanks!


    PCTaster
    Participant

    OK thanks,

    Have you solved the progress bar?

    In previous versions youtube background runs smoothly

    What do you mean by ‘progress bar’? Can you send over a screenshot of that because we are unable to picture out where it is.

    Regards,

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)

You must be logged in to reply to this topic.