Home / Forums / DynamiX Support / Reflection image effect not working

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts

  • Darren
    Participant

    Not sure where to start troubleshooting this one. I just noticed this evening that reflection is not working on any image (extremelightscapes.com) even though it is appropriate in the shortcode.

    Any advice on where to start with troubleshooting?

    – Darren

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi, great looking site – should show it in the showcase. 

    I'm not sure which part you're talkng about on your site? 


    Darren
    Participant

    Thanks Andy – feel free. It's heavily based on your demo site layout 🙂

    I have reflection specified for every image on the site that doesn't have 'frame' specificed as image effect type – but no reflection is working. So, so specific examples:

    the home page stage gallery should have reflection

    the images in the slider gallery near the bottom of the home page should have reflection

    the long image of all the media outlets at the bottom of the page should have reflection

    Not sure where to start with this one… reflection is not working.

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Your source code looks a bit screwy – it definitely doesn't look standard. Has it been modified or any plugin that might modify it?


    Darren
    Participant

    Yup. Went through my plugins – WP Minify – compressed script code. Not surprised that jacked it up 🙂

    Thanks for making me do the legwork I should have done before posting here. (sorry 'bout that!)

    Thanks as always Andy,

    Darren

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.