Home / Forums / DynamiX Support / Revolution slider not working

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts

  • Rebeca Briceño
    Participant

    Hi! My english isn´t no very well.

    Slider revolution not working well, I whached the documentation but not working.
    My web is webintercolor.com.
    I need you help please.
    Thanks


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    Your Revolution Slider seems to be working OK on your home page, I am not sure how it is meant to look but it is scrolling through the slides. I recommend not having a duplicate of your slider as this will cause problems. Try removing the second slider to see if that solves your problem.

    Kind regards,
    Tom


    Rebeca Briceño
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    Please can you reply with your login details and I will take a further look into this.

    Kind regards,
    Tom


    Rebeca Briceño
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Tom ( Support)
    Keymaster
    This reply has been marked as private.

    Rebeca Briceño
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    It is still not letting me access the site? Can you take off the security so I can access your site? I recommend contacting your hosting company if you cannot do it yourself.

    Kind regards,
    Tom

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.