Home / Forums / You Theme Support / Site not displaying

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts

  • nschell05
    Participant

    Hi –
    Our site http://www.augustschell.com is not displaying. For some people it’s displaying but the buttons are not buttons and the entire thing is 12 columns rather than how we designed it.

    Curious if this has to do with wordpress updating or something.

    Any ideas?

    Thanks,
    Nikki

    Hi @nschell05

    I checked your site and I do not see any issues. Your site is working perfectly fine. Can you send screenshots so we can check on this further from our end?

    Regards,


    nschell05
    Participant

    Hi,

    It seems to be fine today. Not sure what the issue was yesterday. Thought it might be some sort of compatibility issue with wp updating the day before.

    Thanks for checking it out.

    Best,
    Nikki

    Hi @nschell05

    Just monitor your site and let us know right away if you encounter any issues.

    Regards,


    nschell05
    Participant

    Hi,

    The issue has returned. We cannot get the site to load.

    Please advise. http://www.augustschell.com

    Thanks,
    Nikki


    nschell05
    Participant

    It seems as though every time we add a plugin it makes our site break. Is it common to have plugin issues this frequently? We added a commonly used plugin (Before And After: Lead Capture Plugin For WordPress) on only one page, and the entire site broke. I have since disabled and removed the plugin and the site is fine.

    This is the 4th plugin we’ve had this issue so am trying to figure out how to make the theme compatible with common plugins.

    Help please!

    Hi @nschell05

    Can you please send over your login credentials and give us permission to enable the plugin so we can test this?

    Thanks!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.