Home / Forums / DynamiX Support / Slide Set doesn't work after upgrade

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts

  • marketing_aslan_ca
    Participant

    I have attempted to upgrade to the latest version of your theme by downloading and installing themeforest-113901-dynamix-business-corporate-wordpress-theme-wordpress-theme.

    After the upgrade, the slide set that is at the top of each page shows up as blank. They are set up as a Stage Gallery type on each page. The data source is “Slide Manager Sets”. Before the upgrade, one page looks like:

    Page Before Update

    After the update, it looks like this:

    Page After Update

    Notice that the space has been left for the slide set (between the menu and the heading, but it doesn’t pick up the image that should appear there.

    Any thoughts on how I can fix this, or when another update will be out that will fix it?

    Thanks, Rick

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Rick,

    The images didn’t post. Can you post your WP login details and I’ll take a look. Before doing that, please ensure you have updated Visual Composer too by following this guide: http://acoda.com/troubleshooting-guide/


    marketing_aslan_ca
    Participant
    This reply has been marked as private.
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Rick,

    Neither of those addresses seem to work. I get a 404.

    It sounds like you’re using 1 image within the sliders that aren’t appearing? If that’s the case, please try this solution: http://acoda.com/forums/topic/slide-set-manager-display-is-blank-after-wordpress-upgrade-using-dynamix-5-0-4/#post-85727

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.