Home / Forums / DynamiX Support / Slide Set Manager display is blank after WordPress upgrade using DynamiX 5.0.4

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts

  • michaeljphoto
    Participant

    I’ve already upgraded Visual Composer as detailed in the troubleshooting guide and I’m currently running DynamiX 5.0.4 on WordPress 4.3.1. My Slide Set Manager configuration works fine on my legacy DynamiX 3.1.2 website, however on DynamiX 5.0.4 it has some weird behaviors.

    Slide Set Manager first make space for my slide show, ie move the content down on the page, as if it was about to load an image.
    If I inspect the element, I can see my slide show images, but they are hidden and do not display on the actual page itself.

    My website running DynamiX 3.1.2 is at http://www.therealhometour.com/
    My website running DynamiX 5.0.4 is at http://trht.staging.wpengine.com/

    I’ve searched the forums exhaustively and found nothing useful. Please help.

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    I think it maybe a caching issue, both Galleries display fine on the home page for me. Please clear your browser cache and try reloading the page.


    michaeljphoto
    Participant

    Andy,

    Can you advise if you can see the Slide Set Manager working on this URL: http://trht.staging.wpengine.com/video-services/ ?

    Thank You

    Andy
    Andy
    Keymaster

    It does not display for me on this one. However, this is a slightly different issue, it’s because there is only one slide present. Please add this bit of Javascript to Appearance > Theme Options > Customize > Javascript:

    <script>
    jQuery(window).load(function() {
    if( jQuery( '#main-stage').find('.panel').length == 1 )
    {
     jQuery( '#main-stage').find('.panel').css('display','block');
    }
    });
    </script>
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.