Home / Forums / DynamiX Support / Slide Set Manager forces Title and Description to be entered to display video

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts

  • floopty
    Participant

    Hi Andy –

    One more thing… I think there may be a small bug in the actual Slide Set Manager with the latest update. I discovered that videos (i.e. youtube, vimeo) do not get displayed via the slide set manager unless a title & description is entered above the “Media Options” for the particular custom slide (video). If no title & description is entered, videos will not be displayed on the web. This was not an issue before. Thanks.

    • This topic was modified 2 years, 9 months ago by  floopty.

    floopty
    Participant

    Correction: If the Description is left blank on the slide when embedding videos, then it will not be displayed…. Title was left blank and it works, but not with Description.


    floopty
    Participant
    This reply has been marked as private.
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    Can you post your FTP details, I believe there maybe a bug with the file that handles the videos.

    Kind regards,
    Andy

    Andy
    Andy
    Keymaster

    In fact, you can resolve this yourself by replacing:

    DynamiX/lib/inc/classes/video-class.php

    With this one:

    http://help.themeva.com/tmp/dynamix/video-class.php.zip


    floopty
    Participant

    That fixed it! Thank you Andy!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.