Home / Forums / ePix Support / Social icons in navbar have disappeared from only the home page

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts

  • neilhammond
    Participant

    It happened suddenly, not sure why. When I navigate to my other pages they’re there. Checked settings on that individual page but nothing seems apparent.

    Please help!
    Lucas

    Hi @neilhammond

    Can you send over your site’s URL and login credentials so we can check on this further?

    Regards,


    neilhammond
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @neilhammond

    Can you send over the WordPress login site?

    We just tried this http://bowenbiz.com/wp-admin and it’s not redirecting to the WP login page.

    Regards,


    neilhammond
    Participant
    This reply has been marked as private.

    The issue was caused by this CSS you added for the homepage’s CSS:

    /* HIDE MOBILE MENU BUTTON */
    .dock-tab {
        display: none!important;
    }

    I removed it and the icons now appear. Do you plan to disable the mobile menu on just the hompepage alone or you want it on all pages? Also, what specific mobile device are you hiding it from? Is it both on tablets and mobile phones?

    Thanks!


    neilhammond
    Participant

    Thanks Andy!
    It’s ok, the tab can stay, we were really just trying to hide it on the front page since I forced the expanded menu.
    Is there a better way to do this?

    Thanks…
    Lucas

    Try this CSS instead:

    @media screen and (max-width: 640px) {
    /* HIDE MOBILE MENU BUTTON */
    .dock-tab {
        display: none!important;
    }
    }

    This will only disable the menu on devices that has a display under 640px in width.

    Thanks!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.