Home Forums ePix Support Social Icons not Displaying

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #85076

    Hanbe
    Participant

    Hi, since my update to the latest version of WP the social icons on my page aren’t displaying they are just showing as text. The icons in the menu do still work.

    #85105
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    Have you updated the theme to the latest version too? Also, please ensure you have updated VC after installing the latest version of the theme. See here for updating VC http://acoda.com/troubleshooting-guide/

    #85133

    Hanbe
    Participant

    Hi Andy, the theme is up to date and I have updated VC the icons still aren’t displaying correctly

    #85167
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    Can you post a link to the page with the issue, along with your WP login details please. I’ll take a look for you.

    #85190

    Hanbe
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #85205
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    That’s not what I’m seeing – I see the following :

    #85259

    Hanbe
    Participant

    Hi Andy, the menus are ok, its the about me page and contact me page where the icons are not displaying

    #85286

    Hanbe
    Participant
    #85307
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    Have you updated the theme to the latest version and have you updated VC following this guide here: http://acoda.com/troubleshooting-guide/

    If you have, please post your WP login details and I’ll take a look for you.

    #85328

    Hanbe
    Participant

    Hi Andy, yes its up to date and have posted my login details above

    #85341
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    The theme is out of date. You’re using 1.1.3 and we’re now on 2.1.3. Please update the theme and then update Visual Composer, following the above guide.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.