Home / Forums / DynamiX Support / strange for blog urls

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts

  • 5ngua
    Participant

    Hi,
    Please visit my blog page http://taotac.com/blog/
    Now turn to page 2: you will get this url: http://taotac.com/blog//page/2
    For page 3 you will get: http://taotac.com/blog///page/3
    for each time you turn to a new page, it automatically adds a new slash to the url.
    Do you know what broblem it is?
    Hung,


    5ngua
    Participant

    do you think this is a broblem when DynamiX is on a multisite wordpress install?


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    This is not standard behaviour but the multisite does work. It must be something to do with your setup. How do you have your permalinks set up? Which option is selected?

    Kind regards,
    Tom


    5ngua
    Participant

    Hi, the permalink is http://domain.com/blog/sample-post/


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    Please can you reply with your login details so I can take a further look into this?

    Kind regards,
    Tom


    5ngua
    Participant
    This reply has been marked as private.

    5ngua
    Participant

    update: I figure how to make URLs of mainpage blog redirected to the right URLs, in Setting > Reading > Set the post page to Blog . If this is missed, then the blog at mainpage will has the strange URLs.

    However, now there is still the issue that is also happening with the demo site like I discribe above. (the page navigator still generates the strange urls)

    This topic is 50% resolved!


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    Just checked this again and the URLs seem to be fine, there is no extra // getting added in. Can you confirm this is sorted now?

    Kind regards,
    Tom


    5ngua
    Participant

    As I said above, the urls seem to be fine, it fact they are not, they are just redirected to the fine ones. If you move the mouse over the navigator like in this photo, you will understand what I am saying


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    I will ask Andy about this and get back to you.

    Kind regards,
    Tom


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    Andy has just fixed this and it will be in the next update later on today.

    Kind regards,
    Tom

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.