Home / Forums / DynamiX Support / Submenu issue with Float + Transparent setting on page

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts

  • Steve Noble
    Participant

    Hello Acoda

    Thank you for the other correspondence via Themeforest,
    I am experiencing that on mouse over of top level menu and then when the submenu appears, I can mouse over the first item, but every menu item below that, the submenu disappears, I did some more tests, and it appears the problem lies in the page setting of: HEADER/MENU Floating Header: Normal, Float Float + Transparent As soon as I changed it back to Normal, the problem disappeared. I’m curious as to what might cause this. I use Firefox & Chrome, all up to date.

    Once you reply, I’ll setup access for you.

    Kind Regards
    Steve


    Steve Noble
    Participant
    This reply has been marked as private.
    Andy
    Andy
    Keymaster
    This reply has been marked as private.

    Steve Noble
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Steve Noble
    Participant
    This reply has been marked as private.
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Steve,

    Unfortunately the login details did not work.

    Please try this version of Visual Composer – you’ll need to FTP it to your server.

    http://acoda.com/tmp/js_composer.zip


    Steve Noble
    Participant
    This reply has been marked as private.
    Andy
    Andy
    Keymaster

    I’m confused, it appears to be working for me now, can you confirm?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.