Home / Forums / DynamiX Support / Theme update from version 2.9.2

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • Author
    Posts
  • Hi @xzyla

    I totally missed that information.

    It is possible that it is incompatiblity issues because the prior version that you were using was too updated.

    I think the best option would be to rebuiuld the pages/sidebar that has issues. Also, choosing another font is the best option.

    Lastly, there is a huge update for the theme that will be released in the coming weeks, and the elements/styles you have used on your prior version may not be compatible with it, so updating/rebuilding the pages is the best option.

    Regards,


    xzyla
    Participant
    This reply has been marked as private.

    xzyla
    Participant

    Hello — I have reverted back to the http://librarytest2.automationdirect.com site.

    I removed the sidebar but still having issues in Mac Chrome browser. There is an “X” in the upper left corner that I think is causing the issue of moving the banner down the page. Looks fine in all other browsers but need to get this issue fixed please.

    Thanks

    Hi @xzyla

    Can you please send over screenshots of the issue? I do not have a Macbook or an iMac so I can’t particularly test and see the issue from my end.

    Regards,


    xzyla
    Participant

    You can find the screenshot at https://www.dropbox.com/s/r74q67zcv9cpexq/mac-chrome-screen.png?dl=0

    I notice on other browsers, the header is blue (I think I may have customized this in the past but it can be taken out). I attempted to change the header color via the theme customizer and does not change no matter what color I use so this may be part of the issue.

    I also notice in the Chrome browser on the mac there is no padding or anything on the page and the div’s do not float as the text does not go to the right of the thumbnail photos.

    I really need this fixed. I attempted to start from scratch with fresh WP files and theme and it would be way too much work after pulling all of the pages and posts in.

    Please help. Thank you

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)

You must be logged in to reply to this topic.