Home / Forums / You Theme Support / Using anchor link with 3D slide animation

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • xtreme416
    xtreme416
    Participant

    Hi,

    I’ve noticed if I want to have a button link to a row with anchor link, the functionality doesn’t work. For example, if I have a button on the top slide saying “Read More” and the link goes to #read-more anchor link on the slide below the top slide, the button doesn’t work.

    I also tried linking to #slide-2 and that doesn’t work.

    Is there a way to have anchor link work with 3D animation?

    Take a look at the top slide here:
    https://420.nubranch.ca/

    Clicking the buttons doesn’t advance the slide.

    Hi @xtreme416

    Can you please send over your login credentials so we could personally test on this from our end?

    Regards,

    xtreme416
    xtreme416
    Participant
    This reply has been marked as private.
    xtreme416
    xtreme416
    Participant

    Hi, sent you the login info in private earlier today. Just making sure you got them,

    Hi @xtreme416

    I checked on this further and it looks like the anchor links on the page’s content indeed does not work when on ‘3D vertical’ but anchor links on menu works without any issues based on my tests on my own site.

    If the Single Page is set to “normal’ the anchor link in the page content works without any issues.

    I will forward this to the developer to be checked further. I will get back to you once we have more information on this.

    Regards,

    xtreme416
    xtreme416
    Participant

    Ok thanks.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.