Home / Forums / DynamiX Support / VC 5.3 not working at all

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts

  • George Ward
    Participant

    Hi Edcel,
    VC 5.3 not working at all.
    I have done the following with no effect:

    • Reinstalled both WP (9) and VC (5.3)
    • Disabled all plugins
    • Optimized database
    • Tried on default 2017 WP theme

    I cannot get VC 5.3 to save at all.

    http://www.realspirituality.com/new_rs/

    Any help would be most appreciated.
    Thanks,
    George


    George Ward
    Participant

    Hi Edcel,
    I got so lost in the problem I forgot to try another browser!
    The problem is only in Firefox: Chrome and Safari seem to work.
    thanks,
    George


    sugilite
    Participant

    Hi There,
    I’m having this exact problem too, is there a fix please?

    Hi @georgeward and @sugilite

    Can you please send over your site’s URL and login credentials so we could personally test on this further from our end?

    Regards,


    George Ward
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @georgeward

    I tested this and I do see the issue on Firefox but works well on Chrome.

    For now, the best option is to use Chrome and wait for the update of the theme that should be released soon.

    Regards,


    George Ward
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @georgeward

    I actually made a follow-up a few minutes after I sent my first reply confirming that I see the issue on Firefox. I was initially testing on Chrome and only remembered the issue was with Firefox.

    This looks like a particular bug with Visual Composer. For now, the best option is to use Chrome and wait for the update of the theme that should be released soon and a possible update to VC.

    Regards,

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.