Home Forums DynamiX Support Visual Composer

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #84289

    osap21
    Participant

    This is to repost a topic from another group.

    When I click on Visual Composer (front end) it starts to load but then takes me to a white screen and doest load.

    I’ll post login credentials in the next post.

    #84290

    osap21
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #84298
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    I’ve just tested the front-end vc on this page in Chrome and it works fine. http://184.154.234.237/~kapstone/index.php/1-x-sidebar-left/

    Is it a particular page it’s occurring on?

    #84300

    osap21
    Participant

    That page works for me actually. It looks like its just on the homepage. Can you check if you can replicate the issue on the homepage please?

    Thanks!

    #84319
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    It appears to be a bug with Visual Composer and Revolution Slider.

    I’ve just uploaded the latest version of Visual Composer for you. You can download it here: http://acoda.com/tmp/js_composer.zip

    You can also download the latest version of Revolution Slider here: http://acoda.com/tmp/revslider.zip.

    Update both of these and see if that resolves the issue.

    #84333

    osap21
    Participant

    It was revolution slider doing it haha. I got it to work :).

    Thanks for your help!

    • This reply was modified 2 years, 6 months ago by  osap21.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.