Home / Forums / ePix Support / WP Bakery VC breaks

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts

  • Bjørn-Tore Almås
    Participant

    When WP composer is active the entire page seems to break.

    When I active debug I get this message:

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/bodybocb/public_html/ny/wp-content/themes/ePix/lib/inc/classes/slideset-class.php on line 71

    Warning: DOMDocument::loadXML(): Empty string supplied as input in /home/bodybocb/public_html/ny/wp-content/themes/ePix/lib/inc/classes/slideset-class.php on line 76

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/bodybocb/public_html/ny/wp-content/themes/ePix/lib/inc/classes/slideset-class.php on line 80

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/bodybocb/public_html/ny/wp-content/themes/ePix/lib/inc/classes/slideset-class.php on line 80

    Notice: Undefined variable: category_array in /home/bodybocb/public_html/ny/wp-content/themes/ePix/lib/inc/classes/slideset-class.php on line 96

    Warning: array_unique() expects parameter 1 to be array, null given in /home/bodybocb/public_html/ny/wp-content/themes/ePix/lib/inc/classes/slideset-class.php on line 96

    Warning: asort() expects parameter 1 to be array, null given in /home/bodybocb/public_html/ny/wp-content/themes/ePix/lib/inc/classes/slideset-class.php on line 97

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/bodybocb/public_html/ny/wp-content/themes/ePix/lib/inc/classes/slideset-class.php on line 172

    Warning: DOMDocument::loadXML(): Empty string supplied as input in /home/bodybocb/public_html/ny/wp-content/themes/ePix/lib/inc/classes/slideset-class.php on line 178

    Fatal error: Call to a member function getElementsByTagName() on a non-object in /home/bodybocb/public_html/ny/wp-content/themes/ePix/lib/inc/classes/slideset-class.php on line 184

    I just updated the theme, and WP is last version. No other plugins active than the one expected by the theme.

    See for your self at bodybar.no/ny/features/


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    It looks like you have not selected either a slide set or a datasource for the gallery on that page. I recommend checking this first.

    If you are still having issues, please set your reply to private and provide your URL/login details so I can take a further look for you.

    Kind regards,
    Tom


    Bjørn-Tore Almås
    Participant

    This is actually the standard dummypage that comes with the team.
    I will check it up and get back to you as soon as my ISP is online again.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.