Home / Forums / DynamiX Support / WP Custom Menu

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts

  • Niels
    Participant

    Inserting “WP Custom Menu” has been working fine in my installation, but after upgrading Dynamix and Virtual Composer it is not working and I can’t find a solution. Other stuff as “Text block” is working. It is the same in all browsers


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi Niels,

    That sounds a bit strange. Which version of DynamiX and Visual Composer are you currently using?

    Please can you try resetting your browser cache and website cache if you have a cache plugin installed as this may solve things.

    If you are still having issues, please set your reply to private and provide your URL/login details so I can take a further look for you.

    Kind regards,
    Tom


    Niels
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi Niels,

    I have logged into your site and checked a few things out and think it may be a plugin confliction. Please try de-activating each of your plugins one-by-one to find one that may be conflicting including WPML.

    Please test it again once the plugins are disabled and let me know of the results.

    Kind regards,
    Tom


    Niels
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Thats great, thank you for coming back to us.

    If you are happy with the theme, please take a second to rate the theme 5 stars here.

    Much appreciated 🙂

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.