Home Forums ePix Support Featured images don't show

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #49895

    Armand Davila
    Participant

    https://www.dropbox.com/s/2dxa7d7jngnn47k/Screenshot%202014-05-27%2010.33.44.png

    Look at the post Creative Missions that is in draft mode. I can’t get it to work.

    http://chip.photography

    user name: ChipDizzle2
    Password: F6me7a2d$

    #49914

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    That is very strange, I have not seen it do this before. I have a number of things for you to try.

    1. Please update the theme to the latest version 1.1.1. More information here. Once updated, you can update VC by go to Plugins > Deactivate VC > Delete it > Admin notice at the top of the WP Admin, click install Visual Composer > You should now have the latest version.

    Then reset your browser cache.

    2. I recommend de-activating each of your plugins one-by-one to find one that may be conflicting.

    Please let me know how you get on.

    Kind regards,
    Tom

    #49948

    Armand Davila
    Participant

    I figured it out. I had a [] in my title. It works just fine once I remove that. Thanks!

    #49966

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Thats great, thank you for coming back to us.

    If you are happy with the theme, please take a second to rate the theme 5 stars here.

    Much appreciated 🙂

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.

© 2018 Acoda