Home Forums ePix Support Issues with Add Element to pages

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #48332

    Andreas Törnqvist
    Participant

    Hi,

    When I am editing my pages, both in backend and frontend editor, some of the elements wont load to edit.

    So far, Ive come across problems with multiple elements such as the feature box and text box.

    E.g. Some of the elements are just loading, and some give you the options to edit but are impossible to save after edit.

    It forces me to update the browser, and ends up with all information lost in the specific element.

    In other words: I cant add some elements to pages.

    I assume this has to do with the recent problems after updating WP, Epix and VC?
    – I have made all the necessary steps including empty cache memory etc. but it still wont work.

    Please advice.

    #48337

    Andreas Törnqvist
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #48358

    Andreas Törnqvist
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #48379

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    You had the Disable the visual editor when writing disabled within your user so even using the standard WP theme, the text boxes would not show. It should all be working now.

    I will ask Andy (theme creator) about this and get back to you.

    Kind regards,
    Tom

    #48410

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    Try adding the following CSS to Appearance > Theme Options > Customize > Custom CSS.

    .fancybox-nav {
    height: 80% !important;
    }
    

    This

    #48470

    Andreas Törnqvist
    Participant

    Thank you so much for fast reply and good support! 🙂 (y)

    #48503

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Thats great, thank you for coming back to us.

    If you are happy with the theme, please take a second to rate the theme 5 stars here.

    Much appreciated 🙂

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.

© 2018 Acoda