Home Forums ePix Support Not all pages are responsive for iPad and mobile

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #99942

    lisa
    Participant

    Love this theme, had it for years. I am having problems on the responsive design effects on how it appears on iPads and iPhones (in particular the custom headings are not responsive and multiple columns are all over the place). Is it possible to have a css created of fix this problem? Thank you. Regards Lisa

    http://kissthegroom.com.au/essentials/

    • This topic was modified 1 year, 3 months ago by  lisa.
    #99945

    lisa
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #99949
    Edcel
    Edcel
    Moderator

    Glad you’ve figured this out, @kissthegroom

    Please don’t hesitate to contact us back if you encounter any issues.

    Regards,

    #99966

    enochbenjamin
    Participant

    Can you share how you resolved this issue – other (me) might be having the same problem.

    #99990
    Edcel
    Edcel
    Moderator

    Hi @enochbenjamin

    Please send over your site’s URL and login credentials and elaborate further on your issues so we can look into it.

    Regards,

    #100074

    SmartSites1
    Participant

    Seems like having similar issues with Lisa above but I cannot see any answers here.
    http://www.smartsite4u.com

    #100078
    Edcel
    Edcel
    Moderator

    Hi @smartsites1

    I checked your site on both ipad and mobile and I do not see any issues. If you could send screenshots of the issue, we would appreciate it.

    Also, please send over your login credentials so we could personally check further on this from our end?

    Regards,

    #100089

    SmartSites1
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #100102
    Edcel
    Edcel
    Moderator

    Hi @smartsites1

    Can you please elaborate what actions you’ve done on your site? Are you switching from landscape to portrait? I simulated your site again and I can’t see any issues at all.

    Regards,

    #100112

    SmartSites1
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #100134
    Edcel
    Edcel
    Moderator

    Thanks for elaborating @smartsites1

    Just an FYi, next time, it is best to start a new thread with your issue. Currently, you updated a thread on the Epix Board while your site is using YOU.

    Anyway, can you please recheck your site? I can’t seem to login to it as I am seeing error “503 Service Temporarily Unavailable” when accessing http://smartsite4u.com/wp-login.php

    Regards,

    #100915

    Patrick Collet
    Participant

    Hi there,

    having same problem!

    #100925
    Edcel
    Edcel
    Moderator

    Hi @canadaoverland

    Can you please elaborate your concern so we could check further? Also, please send over your site’s URL and login credentials.

    Regards,

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

You must be logged in to reply to this topic.

© 2018 Acoda