Home Forums ePix Support Portfolio no longer working after update

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #59062

    Ann Marie
    Participant

    I updated the main theme to current version ( not child) and followed all suggestions in this thread: http://help.themeva.com/groups/epix-support-group/forum/topic/featured-images-for-portfolio-categories-not-working-in-grid-type-of-galleries/ Still not working: http://www.scoutsartistry.com/portfolio/ Would love for you to go in and check

    #59100
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Ann,

    Can you post your WP login details please and I’ll take a look for you ( select the “Set as private reply” to hide them ).

    Kind regards,
    Andy

    #59116

    Ann Marie
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #59124

    Ann Marie
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #59134
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Ann,

    Can you post your FTP details too. There is definitely an issue, I’ll try to fix it directly for you.

    Kind regards,
    Andy

    #59161

    Ann Marie
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #59173
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    There seemed to be a couple of issues.

    1. The portfolio slugs were incorrect. I’ve now changed each of them.
    2. There was a caching issue it seemed, I de-activated everything and re-activated and all seems to be okay now.

    #59178

    Ann Marie
    Participant

    Thank you. It seems to have been a conflict with Jetpack. I turned that plugin back on and portfolio disappeared again. All good now though…I just got rid of that plugin. Thanks for all your assistance.

    #59182
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Thank you for the feedback, I’ll look into why that may be, I have a feeling it’s to do with the image resizing script.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.

© 2018 Acoda