Home Forums ePix Support Random text everywhere, help.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #48017

    Charlie Wallis
    Participant

    Hi, just updated my epix theme and there is text like the following all over my dashboard, posts and pages:

    Notice: Undefined variable: add_css_animation in /customers/e/4/b/charliewallisphotography.co.uk/httpd.www/wp-content/themes/ePix/lib/inc/shortcodes/styled-boxes.php on line 157 Notice: Undefined variable: add_css_animation in /customers/e/4/b/charliewallisphotography.co.uk/httpd.www/wp-content/themes/ePix/lib/inc/shortcodes/buttons.php on line 215 Notice: Undefined variable: add_css_animation in /customers/e/4/b/charliewallisphotography.co.uk/httpd.www/wp-content/themes/ePix/lib/inc/shortcodes/block-quote.php on line 77 Notice: Undefined variable: add_css_animation in

    not sure what to do as fairly new to wp. Can someone please help!

    thanks

    #48063

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi Charlie,

    Please set your reply to private and provide your URL/login details so I can take a further look for you.

    Kind regards,
    Tom

    #48083

    Charlie Wallis
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #48203

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi Charlie,

    A new update has been released for ePix which contains the latest version of Visual Composer too.

    For more information on updating the theme, please see here.

    Once updated, you can update VC by go to Plugins > Deactivate VC > Delete it > Admin notice at the top of the WP Admin, click install Visual Composer > You should now have the latest version.

    Then reset your browser cache and websites cache (if you have a cache plugin installed).

    This should solve the issue.

    Hope this helps.

    Kind regards,
    Tom

    #48283

    Charlie Wallis
    Participant

    That seems to have got the text off my pages and dashboard, still getting the following on all my posts though:

    Notice: Undefined variable: permalink in /customers/e/4/b/charliewallisphotography.co.uk/httpd.www/wp-content/themes/ePix/lib/inc/sub-functions.php on line 538 Notice: Undefined variable: permalink in /customers/e/4/b/charliewallisphotography.co.uk/httpd.www/wp-content/themes/ePix/lib/inc/sub-functions.php on line 538 Notice: Undefined variable: permalink in /customers/e/4/b/charliewallisphotography.co.uk/httpd.www/wp-content/themes/ePix/lib/inc/sub-functions.php on line 538 Notice: Undefined variable: permalink in /customers/e/4/b/charliewallisphotography.co.uk/httpd.www/wp-content/themes/ePix/lib/inc/sub-functions.php on line 538

    Any advice?

    #48284

    Charlie Wallis
    Participant

    Right, removing the social icons seems to have solved the problem. Any idea what might be causing the social icon to go haywire? Really need them on the site!!

    #48322
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Charlie,

    I’ve modified a file for you which should resolve the issue. Locate ePix/lib/inc/sub-functions.php and replace with

    http://help.themeva.com/tmp/epix/sub-functions.php.zip ( unzip ).

    If this doesn’t, please provide your FTP details and I’ll create a fix for you ASAP.

    #48430

    Charlie Wallis
    Participant

    Almost fixed it seems, the only issue I now have is at the bottom of my blog posts it says the following:

    Notice: WP_Query was called with an argument that is deprecated since version 3.1! “caller_get_posts” is deprecated. Use “ignore_sticky_posts” instead. in /customers/e/4/b/charliewallisphotography.co.uk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3193

    Any ideas? Thank you so much for all your help so far, the service has been second to none I must say.

    #48599
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Charlie,

    That error is actually coming from WordPress itself ( yep they’re still using functions which are deprecated it seems ). It seems you have WP_DEBUG enabled, this is great for testing but for errors like this, you’ll need to switch it off.

    I’m happy to hear that, if you haven’t yet rated the theme, please do – it’s greatly appreciated!

    #48621

    Charlie Wallis
    Participant

    All sorted, thanks so much, will go on and rate. I have one last question if you don’t mind and feel free to tell me to create a separate thread. I created my blog page using VC and posts grid. Is there anyway to get the posts grid to break into separate pages, like the first 10 posts on page 1, next 10 on page 2 e.t.c? Sorry for the hassle, I really am impressed with the theme and service.

    #48687

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi Charlie,

    No worries, thank you for being so patient with us.

    I am not sure if the VC posts grid has pagination but if you use a grid gallery set within the Page Config of the page, it should have a post limit option within it, set it to 10 and it should paginate.

    On the other hand, you could just use a Grid Blog template and this would paginate automatically. Create a blog page > In the right hand column, under Page Template, choose Grid Blog. This will then pull in the posts.

    Hope this helps.
    Tom

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.

© 2018 Acoda