Home Forums ePix Support Revolutions slider not working

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #35906

    rawmedia
    Participant

    I have added the Revolution slider in as the code [rev_slider home] and with the visual composer plugin and still does not work.
    Even if you preview the the slider in the revolution slider setting it shows blank.

    #35919
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Please can you provide your WP login details and we’ll take a look for you, thanks.

    #35979

    rawmedia
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #36052

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    That is a very strange error, we have not come across that before. Firstly I recommend de-activating each of your plugins one-by-one to find one that may be conflicting.

    It seems it is coming from WordPress its self. Try the plugins first and if that doesn’t bring up anything, try re-installing WordPress as that is where the actual error is coming from (admin-ajax.php).

    Hope this helps.

    Kind regards,
    Tom

    #36075

    rawmedia
    Participant

    Hi

    It seems i had the old version of the Revolution slider.

    Thanks for the help.

    #36100

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    Glad you got this fixed, thank you for coming back to us. I will keep note of this.

    Kind regards,
    Tom

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.

© 2019 Acoda