Home Forums ePix Support Video hosted on own server

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #49494

    on247
    Participant

    Is there any way of posting a video that is hosted on my own webserver?

    Thanks

    on

    #49508

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    Yes, you can use JW Player for this. For more information, please see the documentation here.

    Hope this helps.
    Tom

    #49552

    on247
    Participant

    Thank you! I´ll check it out.

    on

    #50083

    on247
    Participant

    Okay, so the reason for trying out a self hosted video, and not external streaming services, was to avoid having distracting links going away from my site. The JW Player seems to be working great, but still I´m back at sqare one with a watermark on my video linking away from my site. Is there any way to remove this? I have been looking in the plug in prefs but no luck.

    Any fix?

    Thanks

    #50116

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    Try what is mentioned here, failing that, try what is mentioned under Media URL here.

    Hope this helps.
    Tom

    #50141

    on247
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #50154

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    It should work fine, you will need to type in the YouTube URL like this, youtube.com/watch?v=xxxxx&rel=0

    Tom

    #50193

    on247
    Participant

    No. I cant seem to get this working.
    Here is my video on youtube:

    https://www.youtube.com/watch?v=A0pM-HgCGzw

    Is it possible for you to rewrite thast url to a link you mean will work in ePix with no suggested videos?

    Reading your answer, I would think:
    https://www.youtube.com/watch?v=A0pM-HgCGzw&rel=0
    //www.youtube.com/embed/IkgHQy6JtWU&rel=0
    This does not work.

    #50252

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    This was working the other day since we tested it out and suggested it to another user but it seems YouTube night have changed things. The code they provide for the related videos to disappear doesn’t actually work so either they are updating things or their code is currently broken!

    Not sure what else to suggest at the moment.

    Tom

    #50279

    on247
    Participant

    All right.
    If nothing else, this tells me that I´ve done everything you told me right.
    I´ll check out the second self-hosted suggestions you gave me.

    Thanks.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.

© 2018 Acoda