Home Forums ePix Support Visual Composer just stuck on loading

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #58871

    Callum
    Participant

    Ive just downloaded the new ePix theme and whenever I click on edit page with Visual Composer all I get is the loading page for VC. Tried clearing cache, deactiviting both plugin and theme and also on safari and chrome.

    Any suggestions?

    #58896

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi Callum,

    Are you using the latest version of Visual Composer? Currently 4.3.4.

    If you are still having issues, please set your reply to private and provide your URL/login details so I can take a further look for you.

    Kind regards,
    Tom

    #58950

    Callum
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #58959

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi Callum,

    I see the issue here. By default, VC is active but needs to be activated on the page. You need to click the blue ‘Backend Editor’ button to activate VC on that page.

    Hope this helps.
    Tom

    #58965

    Callum
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #59009

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi Callum,

    No worries. Unfortunately the front end editor is still very buggy as Visual Composer have not sorted this out yet. The backend is fine though so we recommend using this.

    It sounds like you have entered just the UA code instead of the entire script from Analytics. Try copying the entire code including the script tags that G Analytics provide.

    Hope this helps.
    Tom

    #65404

    Callum
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #65413
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Callum,

    I don’t see a white line at the top of your site. What browser and are you using PC or Mac?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.

© 2018 Acoda